Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Lærke, d. 16-11-2016
Kære Jette

Lige en lille hilsen fra Donna. Donna har det fortsat godt og blive rost af alle hun møder på sin vej. I al den tid jeg har haft hende, har hun ikke haft en eneste sygedag og bliver altid rost af dyrelægen for sit gode sind og krop. Tusind tak, for jeg den dag fik lov til at købe hende, én bedre ven kan ikke fås.
E-mail:
Skrevet af Lærke, d. 16-11-2016
Kære Jette

Lige en lille hilsen fra Donna. Donna har det fortsat godt og blive rost af alle hun møder på sin vej. I al den tid jeg har haft hende, har hun ikke haft en eneste sygedag og bliver altid rost af dyrelægen for sit gode sind og krop. Tusind tak, for jeg den dag fik lov til at købe hende, én bedre ven kan ikke fås.
E-mail:
Skrevet af Masja Juel, d. 11-10-2016
Hej Jette.

Lige en hilsen fra København. :-)
Andy ( som nu hedder Chowder) er nu næsten 7 måneder, og han er den skønneste hund, som er fyldt af krut, og han elsker at lege.
Han er altid glad og en meget kærlig hund.
Vi knuselsker ham og vi er simpelthen så glade for at vi var så heldig at vi fik en hund fra jer af.

Mange hilsner
Masja Juel

E-mail:
Skrevet af Matilde, d. 29-04-2016
Hej Jette
Vi vil lige fortælle, at de første dage med lille Flora har været en fornøjelse. Hun fremstår som en harmonisk og glad lille hvalp. Fra første dag peb hun, når hun skulle tisse, og det tænker vi jo er takket være dit stor arbejde:) Hun går allerede godt i spænd med vores to børn, der er vilde med hende. Tak for en dejlig lille hvalp! Vh. Matilde, Holstebro
E-mail:
Skrevet af Rikke Skoubo Nielsen, d. 04-12-2015
Hej Jette
En lille hilsen her på Walters 1 års fødselsdag.Han er stadig en aktiv og glad lille spilopmager, der kan holde hele familien aktiveret.Endnu en gang tak fordi du har leveret denne skønne hund til os:)Mvh Rikke Skoubo Nielsen, Mårslet.
E-mail:
Skrevet af Rikke, d. 06-04-2015
hej Jette
En lille hilsen fra Walters " nye " familie i Højbjerg ved Århus.Walter har nu været hos os i 8 uger og han er lige så dejlig som da vi hentede ham.Renlig blev han efter få uger og han er let at håndtere ved sit 14 dages bad med efterfølgende klip og ved den daglige ( næsten ...:)børstning.Han blev fra starten gode venner med vores 5 årige franske bulldog og de nyder hinandens selskab - deler kurv og madskåle.Vores 4 børn er utrolig glade for Walter, der har vist sig som en tålmodig, rolig og alligevel legesyg og glad hund.Endnu engang mange tak for vores nyeste familiemedlem og for de gode råd vi fik med på vejen.Mvh Rikke Hjortshøj Nielsen
E-mail:
Skrevet af Lærke, d. 03-04-2015
Kære Jette.

I dag er det 2 uger siden jeg fik min lille Shih-Tzu hvalp Donna med hjem.
Det har hele vejen været en meget positiv oplevelse at have hende. Hun er fortsat stueren, som da jeg fik hende og hun kan sove natten igennem.
Donna har et fantastisk dejligt væsen og jeg har haft hende med flere steder uden nogen problemer.
I den forløbne uge har jeg været ved dyrelægen for at få hende vaccineret og ved samme lejlighed blev hun checket; Hun er lige som hun skal være....sund og rask.
Jeg vil gerne sige dig tak fordi jeg måtte købe hende og ligeledes tak for seriøs og meget reel rådgivning.
Jeg giver dig min bedste anbefaling for dit seriøse arbejde med de dejlige Shih-Tzu hunde.
Skrevet af Helene Skov , d. 25-03-2015
Kære Jette.

Idag fylder vores Loui 1 år 😊
Det har været den bedste beslutning jeg nogensinde har gjort mig ang hund.
Han er noget er det sødeste, dejligste og mest kærlige 😍

Jeg takker dig mange gange for at have præget og givet min hund så fantastisk en opvækst så han er blevet det bedste familie medlem.

Vi har valgt ikke at udstille ham da Ludwig (vores basset hound) savler så meget at det nærmest er en umulig opgave at passe pelsen 😂🙈

D
Jeg sender dig lige et par billeder med på vejen af vores nu store dreng på 8 kg 😊

Mvh Helene Skov
E-mail:
Skrevet af Karina, d. 17-02-2015
Hej Jette!

En lille hilsen fra Nordjylland og Gizmo.
Gizmo har været hos i ca. 1 uge men er allerede ekstremt integreret i familien. Han er nem og har et fantastisk blidt væsen. Vi er sikker det er på grund af sin start på i livet i dine omgivelser. Tusind tak for dette Jette. Billedet viser vores datter som er ekstremt stolt over sin fantastiske Shih Tzu.
Skrevet af Grethe , d. 29-01-2015
Hej Jette!

Lige en hilsen fra Ronja
er hun ikke fin.

Ronja
E-mail:
Skrevet af Grethe, d. 27-10-2014
Lige en hilsen fra Lucas der blev 4 år
i går
E-mail:
Skrevet af Gitte Hallsson, d. 07-07-2014
Hej Jette
En hilsen fra os og den dejligste lille Django. Han er da noget af det skønneste, vi har fulstændig tabt vores hjerte til den lille fyr.
Og tusinde tak for din måde at være på, vi følte os meget velkommen, og kan kun anbefale dine dejlige hunde.
De kærligste hilsner fra os.
E-mail:
Skrevet af Jeanne Bay Christensen , d. 03-07-2014
Hej Jette :)
En hilsen fra den dejligste dreng Aiko og familie. Som 1. Gangs hundeejer må jeg sige at vi totalt har tabt vores hjerte til vores nye familiemedlem. Han stortrives og er særdeles lærenem. Lystrer allerede diverse kommandoer som stop, sit og gå :) Elsker morgenhygge, leg med bolde, at blive friseret og udfordret med diverse opgaver :)
Vi har nu haft Aiko en uge og kan slet ikke forestille os et liv uden ham ved vores side :)
Til dig Jette vil vi gerne sige en stor tak for din dejlige måde at være på, da vi for nu 1 uge siden var på besøg for at finde vores lille nye familiemedlem. Du var utrolig nærværende, ærlig og hjælpsom i forhold til alle de mange spørgsmål vi havde :) Vi tumler allerede med tanken om at udvide med endnu en shih tzu dreng eller pige om nogen tid og vi er ikke et øjeblik i tvivl om hvor vi skal hente vores næste familiemedlem og det er helt klart hos dig Jette.
De kærligste hilsner fra Aiko, Dan og Jeanne :)
E-mail:
Skrevet af Jeanette Dea Nørregaard, d. 15-09-2013
Kære Jette og familie
Vi vil bare fortælle, hvor glade vi er for Loke, som nu har boet hos os i snart to måneder. Han er den nemmeste og dejligste lille hvalp og ALLE vi møder spørger med interesse til hans race og bemærker straks hans rolige sind. Han er super dygtig til at fortælle os, når han trænger til at komme ud og tisse. Han er en hund, der hviler meget i sig selv og er ikke bange for noget eller nogen. Han gør kun, når han kalder på os. Du får vores varmeste anbefalinger :-)) Kærlig Hilsen
Thomas/Jeanette/Amalie/Alexander fra Taastrup
Skrevet af Pia Andersen, d. 28-12-2012
Kære Jette og familie
En lille julehilsen fra os her i Tranbjerg. Mollie stortrives og hun er bare alletiders fantastiske og elskelige lille skat. Vi er vilde med hende allesammen. Hun er også godt på vej mod de 5 måneder, som også er den 9. januar. Det føles som om hun har været her altid. Hun er rigtig dygtig, kan allerede mange ting og elsker at komme til hundetræning, hvor hun også får mulighed for at lege med de andre hvalpe.
Godt nytår.
E-mail:

Nyeste kommentarer

04.09 | 15:24

Hej hvad er prisen på dine hvalpe mobil 25 508911

...
07.08 | 14:51

Nej desværre

...
07.08 | 14:50

Hej
Det bliver først i 2020

...
07.08 | 09:14

Hej

Har du flere hvalpe tilbage? :)

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE