Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Jeanette Dea Nørregaard, d. 15-09-2013
Kære Jette og familie
Vi vil bare fortælle, hvor glade vi er for Loke, som nu har boet hos os i snart to måneder. Han er den nemmeste og dejligste lille hvalp og ALLE vi møder spørger med interesse til hans race og bemærker straks hans rolige sind. Han er super dygtig til at fortælle os, når han trænger til at komme ud og tisse. Han er en hund, der hviler meget i sig selv og er ikke bange for noget eller nogen. Han gør kun, når han kalder på os. Du får vores varmeste anbefalinger :-)) Kærlig Hilsen
Thomas/Jeanette/Amalie/Alexander fra Taastrup
Skrevet af Pia Andersen, d. 28-12-2012
Kære Jette og familie
En lille julehilsen fra os her i Tranbjerg. Mollie stortrives og hun er bare alletiders fantastiske og elskelige lille skat. Vi er vilde med hende allesammen. Hun er også godt på vej mod de 5 måneder, som også er den 9. januar. Det føles som om hun har været her altid. Hun er rigtig dygtig, kan allerede mange ting og elsker at komme til hundetræning, hvor hun også får mulighed for at lege med de andre hvalpe.
Godt nytår.
E-mail:
Skrevet af pia christiane norrland palumbo, d. 27-12-2012
Kære Jette,
Først vil jeg ønske jer en glædelig bag jul, samt et dejligt nytår.
Wilma fylder 5 mdr. den 9. januar - vildt som tiden går. Hun er en elskelig lille frækkert, som går i folk med træsko på - hun er virkelig skøn.
Og hvorfor er hun så sådan..? Fordi at hendes første levemåneder var af de bedste, man kan forestille sig for en hundehvalp.
Kærlighed, oplevelser, ro, rutiner, andre hunde, været blandt mennesker konstant - ja ganske enkelt tryghed i stor stil.
Og jeg er fortsat af samme spor, så hun er virkelig en skat, der stortrives.
Hun er med over alt og falder bare til.
Gaya (vores cairn terrier på snart 10 år) og Wilma er bedste venner og de leger vildt og voldsomt, men altid med en god portion kærlighed, så...
Vi elsker hende og hun er en stor del af vores liv - fantastisk.
Stor tak til dig Jette og din familie for at have skabt så dejlig en lille hund.
Kærlig hilsen
Pia
E-mail:
Skrevet af Lars Holst, d. 26-12-2012
Kære Jette
Glædelig JUL til dig og din familie. Balou stortrives i Silkeborg og er en dejlig, fantastisk og helt perfekt hund. Den 29. december fylder Balou 8 måneder, uha hvor tiden går. De kærligste hilsner Fam. Holst
E-mail:
Skrevet af Janni Gravesen, d. 17-12-2012
Kære Jette
Vi er meget glade for Ludvig, som nu hedder Carlos. Han udfylder en plads for os alle i familen. Han er victors fodbold makker, Felix' fortrolige ven, mors kælepot og fars dygtige hund. Og morten ser ud til at kunne tåle ham. At få en stort set renlig hvalp på kun 9 uger, siger noget om, hvor meget tid du bruger på dine hvalpe. Vi vil til hver en tid anbefale at købe hvalpe hos dig.
Knus fra familien Gravesen
E-mail:
Skrevet af Jette & co., d. 01-11-2012
Hej Jette og famile
En lille hilsen her fra Silkeborg for at fortælle at Basti (Tais) er faldet super godt til hos os.
Han er en rigtig lille bamse som vi er super glade for.
Han er begyndt at sove igennem om natten - skønt ;-) og er ellers en super glad lille hund som er meget lærenem.
E-mail:
Skrevet af Pia Andersen, d. 06-10-2012
Hej Jette og familie.
Vi hentede vores lille Malu, som vi har døbt Mollie hos jer i torsdags, så hun har ikke været er så længe endnu, men det går bare rigtig godt med hende. Har idag været ude på sin første gåtur idag, og det var hun bare god til. Lige nu ligger hun ved mine fødder og sover, ja det er rart at være tæt på mor. Og tak for jeres måde at være på, vi har følt os helt trygge ved, at købe hund hos jer. De allervarmeste anbefalinger herfra.
Kh Pia og Jesper
E-mail:
Skrevet af Steen Johansen, d. 30-07-2012
Hej Jette og Co. Hermed den største tak for vores lille Viva, som nu har boet hos os i tre uger og er faldet godt til. Tusind tak for jeres måde at være på, altid gæstfri og med kaffe og kage. Hvis vi nogensinde hører om nogen der skal have en shih-tzu ved vi hvor vi skal sende de allervarmeste anbefalinger til. Den bedste vejledning og de fineste hunde fra jeres fantastiske omgivelser. De allerbedste hilsner fra Fam Johansen i Skovby.
E-mail:
Skrevet af Pia Holst, d. 25-06-2012
Hej Jette samt familie :-)

Vi vil lige endnu engang sige TUSIND TAK for lille Balou (Kingo). Vi hentede ham os jer i torsdags og han stortrives :-) Han er bare en lækker, dejlig, perfekt og tillidsvækkende hund. Vi kan mærke, han har fået den bedste start på tilværelsen hos jer. Balou er faldet godt til hos os. Han spiser, sover, leger og underholder os gerne. De kærligste hilsner Fam. Holst i Silkeborg og lille Balou.
Skrevet af grethe, d. 22-04-2012
Hej jette!

lige en lille hilsen herfra det er nogle rigtige søde hvalpe. du har
knus fra Lucas

E-mail:
Skrevet af Anita Christensen, d. 13-03-2012
Det går bare så godt med lille Fiona alias Buller ;) Hun leger, tar med på småture og sover selvfølgelig både i sengen, på sofaen og på sit tæppe.  Hun har faktisk slet ikke været  ked af det. Hun er en fantastisk lille hund, med et rigtigt godt sind. Nysgerrig, opmærksom, glad, sjov, legesyg og bare rigtig sød :) Det er let at mærke at hun har haft en tryg og god start i livet. Hun er også helt tryg ved forskellige lyde, om det er støvsugeren eller en plastikpose der skramler så tar hun det med ophøjet ro. Vi er super glade for lille Buller. Hun følger med overalt og vil gerne deltage i alt vi laver. Tak for det :) Kh Anita
E-mail:
Skrevet af Hanne, d. 25-02-2012
hej Jette
her er lige en lille hilsen fra mig og Freya,syntes jeg vil fortælle dig hun er alletiders bedste hvalp,hun er renlig og elsker at være ude,Freya og min cavalier er hinandens bedste venner,tak for jeg fik Freya hun er et højt elsker familie medlem.
mange hilsner fra Hanne og Freya.
E-mail:
Skrevet af Allan Kristensen, d. 15-01-2012
Hej Jette og familie.
Tusind tak for den måde, I har taget mod os på i jeres hjem. I er nogle skønne mennesker.
Hele familien glæder os rigtig meget til at byde Bella (Fia) velkommen i vores hjem og vil med stolthed anbefale andre, at henvende sig til dig, hvis man ønsker en hvalp, der har fået det allerbedste med i bagagen: Tryghed, varme, respekt og masser af kærlighed!
Vi kommer snart forbi igen. Vi kan næsten ikke vente til uge 6!

Mange forventningsfulde vov og gode tanker fra fam. Poulsen/Kristensen, Nr. Søby v/ Skive
E-mail:
Skrevet af Maiken, d. 15-01-2012
Kære Jette og familie

Rigtigt godt nytår fra os i Tåstrup. Luna trives og vi er så glade for hende.

Mange kærlige hilsner

Nanna, Kasper, Erling og Maiken
Skrevet af Nanna, d. 11-01-2012
Hej Jette.

Vi håber, at I havde en god jul og et godt nytår.

Her er en lille hilsen fra os i Esbjerg. Lille Cher, som nu hedder Sherry, og som heller ikke er helt lille mere, har det rigtig godt her i Esbjerg, hun stortrives simpelthen, og vi er så glade for hende.

Hun blev hurtigt renlig, og tissede ikke særlig mange gange på gulvet, så vi synes, at hun var rigtig dygtig!

Vi er så glade for hende, hun er bare en lille glad guldklump. Hun har allerede lært en masse tricks, og hun er blevet en rigtig lille uldtot. Hun er en lidt af en krudtugle, men heldigvis har hun et godt sovehjerte.

Hun er så dejlig, og vi er super glad for, at vi har fået hende!

Mange knus fra Helle, Jeppe og Nanna.
E-mail:

Nyeste kommentarer

I går | 08:13

Nej, det har vi desværre ikke

...
31.03 | 22:52

Hej, har i nogle hvalpe til salg?

...
25.03 | 13:42

hej hvad tar i får en tæve hvalp

...
23.03 | 09:49

Nej, desværre

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE