Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Hanne, d. 05-01-2012
glæder mig usigeligt meget til at få min lille hvalp mange hilsner fra Hanne.
E-mail:
Skrevet af Anette, d. 31-12-2011
Kære Jette

Først og fremmest ønskes du og dine kære et godt og lykkebringende nytår.

Som tiden da flyver! Clinton stortrives - han er en glad lille hund med masser af fut i :)

1000 - tak for alt din hjælp - det var en rigtig dejlig hvalp vi fik :)

Håber I kommer godt ind i det nye år!

Kh Anette og Christian

E-mail:
Skrevet af Anne-Sofie, d. 29-10-2011
hej Jette.
Jeg glæder mig meget til der er gået de 20 dage jeg skal love at jeg bliver en rigtig god pige for din hvalp.
Knus
Anne-Sofie Fra Aalborg
E-mail:
Skrevet af lilli Christensen, d. 25-09-2011
Hej Molly og Jette. STORT tillykke med de nye små hvalpe ønskes i af en stoldt far.
Mange kerlige hilsner
To Hey
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Mona , d. 29-08-2011
Hej Jette. Vi er utrolig glade for vores Bella, hun er renlig nu, sover mellem 6-7 timer om natten. Om dagen er hun fuld af krudt. Huner utrolig dygtig til mange ting, meget social og glad for alle der kommer ind af døren. Vi er glade for at have købt hende hos dig, og skulle snakken komme, om vi skal have en mere, køre vi gerne til Viborg igen.
Mange kærlige hilsner
Michael, Natasja, Freddy og Mona fra Varde
E-mail:
Skrevet af Maiken, d. 24-08-2011
Kære Jette. Vi hentede vores dejlige lille hundehvalp, Luna hos dig i lørdags - og vi er så glade for hende. Du har sørget for et utroligt godt afsæt for hendes liv. Hun er faktisk renlig, og det er helt fantastisk. Hun er sød, kærlig og tillidsfuld, så der er ingen tvivl om, at hun har haft et kærligt hjem hos dig og din familie.
Du tog imod os med åbne arme i lørdags og gav dig god tid til at tale, forklare og vise os denne nye verden. Tak for det:-)
Vi er så glade for lille Luna og glade for din modtagelse. Vi kører gerne til Viborg igen:-)
Mange kærlige hilsner
Erling, Nanna, Kasper og Maiken fra Høje Tåstrup
E-mail:
Skrevet af Jane Winther, d. 23-08-2011
Kære Jette.
Charlie og Fie har nu boet hos os i godt 10 dage.....og de stortrives!!! Vi er så lykkelige for, at vi tog lille Fie med, selvom det jo oprindeligt kun var meningen, at vi skulle have Charlie. De ELSKER hinanden og hinandens selskab.....leger skønt sammen, sover tæt og driller hinanden på en skøn måde. De er meget trygge, glade, tillidsfulde og har tydeligvis fået en god start på livet. Tak for det. Er også stort set renlige...kun få uheld på en tisseble, og mest fordi vi ikke lige var hurtige nok. Skønt! Kærlige hilsner og knus fra os her i Vejle.
E-mail:
Skrevet af Mona og Freddy, d. 17-08-2011
Hej Jette. vil lige fortælle at, det går rigtig godt her i Varde. Tusind tak for dine råd og vejledling i forbindelse med køb af Bella. Hun har det godt og trives godt, hun er en rigtig god hund, når døren ud er åben løber hun selv ud for at tisse, kun engang er det sket på gulvet. Huner en rigtig dejlig hund, utrolig glad og fuld af krudt. Vi snakkes. Kærlig hilsen og knus fra Freddy og Mona
E-mail:
Skrevet af Gustav Winther, d. 07-07-2011
Tak for kigget
E-mail:
Skrevet af dorte Juel, d. 05-07-2011
Hej Jette.
Lige en lille sommer hilsen fra os i Svendborg.
Tilykke med det nye kuld hvalpe du har fået.Nej hvor er de søde. Jeg sidder her og får lyst til en til.
Vi købte Karla hos Jette for 2 år siden og vi fik den dejligste harmoniske og socialiserede hvalp med hjem så vi kan varmt anbefale at købe hund os Jette.Har man spørgsmål eller er der noget man er i tvivl om ved vi at Jette står til rådighed så bestemmer vi os for at få endnu en shih tzu er det hos jette vi køber den. Hils familien. Venig hilsen Dorte
E-mail:
Skrevet af Ilse, d. 09-02-2011
Hej Jette

Vi har nu haft lille Luna/Ally i 10 dage. Den søndag, vi hentede hende hos jer, fik vi en skøn velkomst af hele flokken af hundeforældre og 'medhundemødre' og selvfølgelig vores lille hvalp. Det var en fornøjelse at se, hvor meget hundene er en integreret del af jeres hverdag. Det er tydeligt, at de får masser af opmærksomhed og kærlighed. De stortrives og er i centrum, og lille Ally var bare så glad og tillidsfuld fra første færd.

Hun opførte sig eksemplarisk hele vejen hjem, klynkede ikke en eneste gang på den 3 1/2 timer lange tur. Hun har erobret vores hjerter og er den skønneste lille charmetrold, der fuld af liv drøner rundt og leger og laver narrestreger, for det næste øjeblik at falde helt om af træthed. Hun er så godt som renlig og sover om natten 9 timer uden at skulle ud. Vi er meget imponerede. Hun er en skøn puttegris, som vi glæder os til at tilbringe mange fornøjelige år sammen med.

Vi kan kun give dig de bedste anbefalinger. Det har været en meget positiv oplevelse for os at købe hund hos dig. Tak til dig og hele familien.

P.S. Vi skal selvfølgelig nok kigge forbi, når vi er i Jylland

Kærlig hilsen
Ilse
E-mail:
Skrevet af Ole Olsen, d. 29-01-2011
Hej Jette & familie. Den 26. januar var vi efter aftale på visit, for at "kikke" på en Shih-Tzu han. Da vi ankom, blev vi budt velkommen af en hel flok dejlige Shih-tzu'er herimellem en nuser lille fyr der hed Lucky. Ham faldt vi bare pladask for. Vi blev budt indenfor til kaffe og kage hos en ualmindelig sød familie. Vi snakkede om, at vi gerne ville have en lille ny Shih-Tzu efter vi mistede vores elskede Shih-Tzu Tarzan lige efter Jul. Senere på eftermiddagen kørte vi hjemad mod Sjælland igen med en lille ny hund i bilen. Og vi må nok sige at han er utrolig dejlig og tillidsfuld, og vi er super glade for ham. Han virker som om han stortrives her hos os. Kærlig hilsen fra fam. Olsen
E-mail:
Skrevet af Kirsten, d. 22-01-2011
Hej

Har lige været en tur omkring din side, hvor er det nogle skønne hunde du har, jeg er total vild med den race.... når mine engang ikke kan mere, bliver min næste hund nok en shih tzu... pragtfuld lille hund.....

Mange hilsner fra Kirsten
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Marianne Pedersen, d. 19-01-2011
Hej Jette og familie

STORT tillykke med hjemmesiden, hvalpene og rigtig godt nytår til Jer alle herfra.

Tak for Jeres hilsen i vores gæstebog.


Mange hilsner
Marianne

E-mail:
Skrevet af Ellen Nielsen, d. 17-01-2011
Hej Jette

Tillykke med din flotte hjemmeside, det var godt at du endelig fik lavet en :-)

Hvor er dine hvalpe dejlige, håber at du finder nogle gode hjem til dem :-)

Hilsen Ellen
E-mail:
Hjemmeside:

Nyeste kommentarer

23.05 | 18:44

Har i nogle hvalpe shih tzu’er tilbage?

...
21.05 | 19:08

Er det stadig til salg?☺️

...
09.05 | 13:41

Hej,

Jeg vil ligeledes høre om I har hvalpe på vej?
Min kæreste og jeg flytter snart i hus og vil meget gerne have en lille ekstra indflytter med ☺️
Vh Sara

...
06.05 | 21:12

Hej 😊
Overvejer at få en hund i vores familie & er meget interesseret i, at høre mere om jeres Shih tzu hvalpe eller voksne hunde til salg ☺️
Hilsen Mette

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE