Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Ida, d. 11-11-2020
En lille hilsen her fra Sydsjælland, vi har det godt og hun er bare noget af det sødeste! Siger selv til når hun skal ud, og er simpelthen bare perfekt!
E-mail:
Skrevet af Frida Knudsen , d. 02-08-2020
Her går det godt, hun er bare den sødeste og nemmeste lille pige🐾❤️
Skrevet af Marie Middelboe, d. 31-07-2020
Hej 😊 vi ville bare sige tusind tusind tak for verdens sødeste lille hund.
Og tak for den fantastiske service det har været en fornøjelse at handle med dig og vide at den har haft en fantastisk god og tryg tid hos jer.
og mærke at det er et kærligt Hjem den kommer fra.
Der er bare super godt styr på alt det praktiske så man føler sig tryg i den situation med at skulle have en lille hund.
Tak for alt kh Marie og hele familien
E-mail:
Skrevet af Lone Qvist, d. 01-04-2020
Kære Jette
Nu er det et år siden vi hentede vores søde Kiwi hos dig - den dejligste hund i verden som på alle måder er familiens centrum. TAK :-)
E-mail:
Skrevet af Carina Nydam Jensen, d. 30-11-2019
Hej Jette. Nu har jeg i flere år tænkt på, at jeg ville give dig en update på Casie, som jeg købte tilbage i 2013. Hun hedder nu Minimuh. Hun er den sjoveste, gladeste og mest fantastiske lille hund. Hun bor i en flok på pt 6 hunde, hvor hun hører til som den mindste. Men det ved hun da intet om. Hun er super god til at sige fra, og er sjældent i situationer som kræver at hun bliver sur, da de andre ikke tør provokere hende. Hun er afbalanceret og tænker meget over alting. Når det så er sagt, så har jeg aldrig haft en hund, der kan blive så overgejlet hver gang man kalder på hende. Hun ELSKER sit navn, og bliver fuldstændig balstryrisk hver gang man kalder på hende. Vi elsker hende og det gør resten af flokken også. Hun har aldrig fejlet noget, og er bare super nem i alle situationer. Du har virkelig lavet et god forarbejde, som vi har nydt godt af igennem årene. Hun er aldrig bange for noget, bare nysgerrig. Tak for en herlig hund.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Lærke, d. 16-11-2016
Kære Jette

Lige en lille hilsen fra Donna. Donna har det fortsat godt og blive rost af alle hun møder på sin vej. I al den tid jeg har haft hende, har hun ikke haft en eneste sygedag og bliver altid rost af dyrelægen for sit gode sind og krop. Tusind tak, for jeg den dag fik lov til at købe hende, én bedre ven kan ikke fås.
E-mail:
Skrevet af Lærke, d. 16-11-2016
Kære Jette

Lige en lille hilsen fra Donna. Donna har det fortsat godt og blive rost af alle hun møder på sin vej. I al den tid jeg har haft hende, har hun ikke haft en eneste sygedag og bliver altid rost af dyrelægen for sit gode sind og krop. Tusind tak, for jeg den dag fik lov til at købe hende, én bedre ven kan ikke fås.
E-mail:
Skrevet af Masja Juel, d. 11-10-2016
Hej Jette.

Lige en hilsen fra København. :-)
Andy ( som nu hedder Chowder) er nu næsten 7 måneder, og han er den skønneste hund, som er fyldt af krut, og han elsker at lege.
Han er altid glad og en meget kærlig hund.
Vi knuselsker ham og vi er simpelthen så glade for at vi var så heldig at vi fik en hund fra jer af.

Mange hilsner
Masja Juel

E-mail:
Skrevet af Matilde, d. 29-04-2016
Hej Jette
Vi vil lige fortælle, at de første dage med lille Flora har været en fornøjelse. Hun fremstår som en harmonisk og glad lille hvalp. Fra første dag peb hun, når hun skulle tisse, og det tænker vi jo er takket være dit stor arbejde:) Hun går allerede godt i spænd med vores to børn, der er vilde med hende. Tak for en dejlig lille hvalp! Vh. Matilde, Holstebro
E-mail:
Skrevet af Rikke Skoubo Nielsen, d. 04-12-2015
Hej Jette
En lille hilsen her på Walters 1 års fødselsdag.Han er stadig en aktiv og glad lille spilopmager, der kan holde hele familien aktiveret.Endnu en gang tak fordi du har leveret denne skønne hund til os:)Mvh Rikke Skoubo Nielsen, Mårslet.
E-mail:
Skrevet af Rikke, d. 06-04-2015
hej Jette
En lille hilsen fra Walters " nye " familie i Højbjerg ved Århus.Walter har nu været hos os i 8 uger og han er lige så dejlig som da vi hentede ham.Renlig blev han efter få uger og han er let at håndtere ved sit 14 dages bad med efterfølgende klip og ved den daglige ( næsten ...:)børstning.Han blev fra starten gode venner med vores 5 årige franske bulldog og de nyder hinandens selskab - deler kurv og madskåle.Vores 4 børn er utrolig glade for Walter, der har vist sig som en tålmodig, rolig og alligevel legesyg og glad hund.Endnu engang mange tak for vores nyeste familiemedlem og for de gode råd vi fik med på vejen.Mvh Rikke Hjortshøj Nielsen
E-mail:
Skrevet af Lærke, d. 03-04-2015
Kære Jette.

I dag er det 2 uger siden jeg fik min lille Shih-Tzu hvalp Donna med hjem.
Det har hele vejen været en meget positiv oplevelse at have hende. Hun er fortsat stueren, som da jeg fik hende og hun kan sove natten igennem.
Donna har et fantastisk dejligt væsen og jeg har haft hende med flere steder uden nogen problemer.
I den forløbne uge har jeg været ved dyrelægen for at få hende vaccineret og ved samme lejlighed blev hun checket; Hun er lige som hun skal være....sund og rask.
Jeg vil gerne sige dig tak fordi jeg måtte købe hende og ligeledes tak for seriøs og meget reel rådgivning.
Jeg giver dig min bedste anbefaling for dit seriøse arbejde med de dejlige Shih-Tzu hunde.
Skrevet af Helene Skov , d. 25-03-2015
Kære Jette.

Idag fylder vores Loui 1 år 😊
Det har været den bedste beslutning jeg nogensinde har gjort mig ang hund.
Han er noget er det sødeste, dejligste og mest kærlige 😍

Jeg takker dig mange gange for at have præget og givet min hund så fantastisk en opvækst så han er blevet det bedste familie medlem.

Vi har valgt ikke at udstille ham da Ludwig (vores basset hound) savler så meget at det nærmest er en umulig opgave at passe pelsen 😂🙈

D
Jeg sender dig lige et par billeder med på vejen af vores nu store dreng på 8 kg 😊

Mvh Helene Skov
E-mail:
Skrevet af Karina, d. 17-02-2015
Hej Jette!

En lille hilsen fra Nordjylland og Gizmo.
Gizmo har været hos i ca. 1 uge men er allerede ekstremt integreret i familien. Han er nem og har et fantastisk blidt væsen. Vi er sikker det er på grund af sin start på i livet i dine omgivelser. Tusind tak for dette Jette. Billedet viser vores datter som er ekstremt stolt over sin fantastiske Shih Tzu.
Skrevet af Grethe , d. 29-01-2015
Hej Jette!

Lige en hilsen fra Ronja
er hun ikke fin.

Ronja
E-mail:

Nyeste kommentarer

04.01 | 20:06

Hejsa.
Godt nytår.
Jeg har en forespørgelse på om i har hvalpe pt?
Vi er en familie på 4. Far, Mor Camilla 18 år og Thilde 7 år.
Vi har haft en shih tzu før.

16.11 | 22:43

Hej. Jeg er en kvinde på 25 der er på udkig efter et nyt familiemedlem. Har haft en shih tzu før. Har I hvalpe nu eller nogle på vej?
Mvh Maria

07.11 | 14:48

Hej Jette
Vi er en lille familie på 3 som gerne vil vide om du har hvalpe tilsalg pt.
Mvh Søren, Lonnie og Magnus

24.10 | 12:56

Ring :)