Vorre`s hjemmeside

Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Skrevet af Grethe, d. 27-10-2014

Lige en hilsen fra Lucas der blev 4 år
i går

E-mail:

@gmail.com

gremoensted

Skrevet af Gitte Hallsson, d. 07-07-2014

Hej Jette
En hilsen fra os og den dejligste lille Django. Han er da noget af det skønneste, vi har fulstændig tabt vores hjerte til den lille fyr.
Og tusinde tak for din måde at være på, vi følte os meget velkommen, og kan kun anbefale dine dejlige hunde.
De kærligste hilsner fra os.

E-mail:

gkhallsson

@gmail.com

Såååå træt, mor og far har leget med mig og nu tager jeg lige en slapper ;)

Skrevet af Jeanne Bay Christensen , d. 03-07-2014

Hej Jette :)
En hilsen fra den dejligste dreng Aiko og familie. Som 1. Gangs hundeejer må jeg sige at vi totalt har tabt vores hjerte til vores nye familiemedlem. Han stortrives og er særdeles lærenem. Lystrer allerede diverse kommandoer som stop, sit og gå :) Elsker morgenhygge, leg med bolde, at blive friseret og udfordret med diverse opgaver :)
Vi har nu haft Aiko en uge og kan slet ikke forestille os et liv uden ham ved vores side :)
Til dig Jette vil vi gerne sige en stor tak for din dejlige måde at være på, da vi for nu 1 uge siden var på besøg for at finde vores lille nye familiemedlem. Du var utrolig nærværende, ærlig og hjælpsom i forhold til alle de mange spørgsmål vi havde :) Vi tumler allerede med tanken om at udvide med endnu en shih tzu dreng eller pige om nogen tid og vi er ikke et øjeblik i tvivl om hvor vi skal hente vores næste familiemedlem og det er helt klart hos dig Jette.
De kærligste hilsner fra Aiko, Dan og Jeanne :)

E-mail:

bayje

@live.dk

Skrevet af Jeanette Dea Nørregaard, d. 15-09-2013

Kære Jette og familie
Vi vil bare fortælle, hvor glade vi er for Loke, som nu har boet hos os i snart to måneder. Han er den nemmeste og dejligste lille hvalp og ALLE vi møder spørger med interesse til hans race og bemærker straks hans rolige sind. Han er super dygtig til at fortælle os, når han trænger til at komme ud og tisse. Han er en hund, der hviler meget i sig selv og er ikke bange for noget eller nogen. Han gør kun, når han kalder på os. Du får vores varmeste anbefalinger :-)) Kærlig Hilsen
Thomas/Jeanette/Amalie/Alexander fra Taastrup

Glædelig og godt nytår

Skrevet af Pia Andersen, d. 28-12-2012

Kære Jette og familie
En lille julehilsen fra os her i Tranbjerg. Mollie stortrives og hun er bare alletiders fantastiske og elskelige lille skat. Vi er vilde med hende allesammen. Hun er også godt på vej mod de 5 måneder, som også er den 9. januar. Det føles som om hun har været her altid. Hun er rigtig dygtig, kan allerede mange ting og elsker at komme til hundetræning, hvor hun også får mulighed for at lege med de andre hvalpe.
Godt nytår.

E-mail:

@hotmail.dk

pla

Skrevet af pia christiane norrland palumbo, d. 27-12-2012

Kære Jette,
Først vil jeg ønske jer en glædelig bag jul, samt et dejligt nytår.
Wilma fylder 5 mdr. den 9. januar - vildt som tiden går. Hun er en elskelig lille frækkert, som går i folk med træsko på - hun er virkelig skøn.
Og hvorfor er hun så sådan..? Fordi at hendes første levemåneder var af de bedste, man kan forestille sig for en hundehvalp.
Kærlighed, oplevelser, ro, rutiner, andre hunde, været blandt mennesker konstant - ja ganske enkelt tryghed i stor stil.
Og jeg er fortsat af samme spor, så hun er virkelig en skat, der stortrives.
Hun er med over alt og falder bare til.
Gaya (vores cairn terrier på snart 10 år) og Wilma er bedste venner og de leger vildt og voldsomt, men altid med en god portion kærlighed, så...
Vi elsker hende og hun er en stor del af vores liv - fantastisk.
Stor tak til dig Jette og din familie for at have skabt så dejlig en lille hund.
Kærlig hilsen
Pia

E-mail:

norrlandpalumbo

@gmail.com

Glædelig jul

Skrevet af Lars Holst, d. 26-12-2012

Kære Jette
Glædelig JUL til dig og din familie. Balou stortrives i Silkeborg og er en dejlig, fantastisk og helt perfekt hund. Den 29. december fylder Balou 8 måneder, uha hvor tiden går. De kærligste hilsner Fam. Holst

E-mail:

@mail.tele.dk

famholst

Skrevet af Janni Gravesen, d. 17-12-2012

Kære Jette
Vi er meget glade for Ludvig, som nu hedder Carlos. Han udfylder en plads for os alle i familen. Han er victors fodbold makker, Felix' fortrolige ven, mors kælepot og fars dygtige hund. Og morten ser ud til at kunne tåle ham. At få en stort set renlig hvalp på kun 9 uger, siger noget om, hvor meget tid du bruger på dine hvalpe. Vi vil til hver en tid anbefale at købe hvalpe hos dig.
Knus fra familien Gravesen

E-mail:

morten.gravesen

@mail.dk

Skrevet af Jette & co., d. 01-11-2012

Hej Jette og famile
En lille hilsen her fra Silkeborg for at fortælle at Basti (Tais) er faldet super godt til hos os.
Han er en rigtig lille bamse som vi er super glade for.
Han er begyndt at sove igennem om natten - skønt ;-) og er ellers en super glad lille hund som er meget lærenem.

E-mail:

@hotmail.com

jhvid

Skrevet af Pia Andersen, d. 06-10-2012

Hej Jette og familie.
Vi hentede vores lille Malu, som vi har døbt Mollie hos jer i torsdags, så hun har ikke været er så længe endnu, men det går bare rigtig godt med hende. Har idag været ude på sin første gåtur idag, og det var hun bare god til. Lige nu ligger hun ved mine fødder og sover, ja det er rart at være tæt på mor. Og tak for jeres måde at være på, vi har følt os helt trygge ved, at købe hund hos jer. De allervarmeste anbefalinger herfra.
Kh Pia og Jesper

E-mail:

@hotmail.dk

pla

Skrevet af Steen Johansen, d. 30-07-2012

Hej Jette og Co. Hermed den største tak for vores lille Viva, som nu har boet hos os i tre uger og er faldet godt til. Tusind tak for jeres måde at være på, altid gæstfri og med kaffe og kage. Hvis vi nogensinde hører om nogen der skal have en shih-tzu ved vi hvor vi skal sende de allervarmeste anbefalinger til. Den bedste vejledning og de fineste hunde fra jeres fantastiske omgivelser. De allerbedste hilsner fra Fam Johansen i Skovby.

E-mail:

johnson

@oncable.dk

Skrevet af Pia Holst, d. 25-06-2012

Hej Jette samt familie :-)

Vi vil lige endnu engang sige TUSIND TAK for lille Balou (Kingo). Vi hentede ham os jer i torsdags og han stortrives :-) Han er bare en lækker, dejlig, perfekt og tillidsvækkende hund. Vi kan mærke, han har fået den bedste start på tilværelsen hos jer. Balou er faldet godt til hos os. Han spiser, sover, leger og underholder os gerne. De kærligste hilsner Fam. Holst i Silkeborg og lille Balou.

Skrevet af grethe, d. 22-04-2012

Hej jette!

lige en lille hilsen herfra det er nogle rigtige søde hvalpe. du har
knus fra Lucas

E-mail:

@hotmail.com

gmoensted

Skrevet af Anita Christensen, d. 13-03-2012

Det går bare så godt med lille Fiona alias Buller ;) Hun leger, tar med på småture og sover selvfølgelig både i sengen, på sofaen og på sit tæppe.  Hun har faktisk slet ikke været  ked af det. Hun er en fantastisk lille hund, med et rigtigt godt sind. Nysgerrig, opmærksom, glad, sjov, legesyg og bare rigtig sød :) Det er let at mærke at hun har haft en tryg og god start i livet. Hun er også helt tryg ved forskellige lyde, om det er støvsugeren eller en plastikpose der skramler så tar hun det med ophøjet ro. Vi er super glade for lille Buller. Hun følger med overalt og vil gerne deltage i alt vi laver. Tak for det :) Kh Anita

E-mail:

Anita.dbhk

@yahoo.com

Skrevet af Hanne, d. 25-02-2012

hej Jette
her er lige en lille hilsen fra mig og Freya,syntes jeg vil fortælle dig hun er alletiders bedste hvalp,hun er renlig og elsker at være ude,Freya og min cavalier er hinandens bedste venner,tak for jeg fik Freya hun er et højt elsker familie medlem.
mange hilsner fra Hanne og Freya.

E-mail:

rexrotte

@hotmail.com

Elsker bare at lege ude i haven .....

Jeg har fået nyt legetøj, og jeg passer godt på det

Nyeste kommentarer

04.01 | 20:06

Hejsa. Godt nytår. Jeg har en forespørgelse på om i har hvalpe pt? Vi er ...

16.11 | 22:43

Hej. Jeg er en kvinde på 25 der er på udkig efter et nyt familiemedlem. ...

07.11 | 14:48

Hej Jette Vi er en lille familie på 3 som gerne vil vide om du har hvalpe tils...

24.10 | 12:56

Ring :)